Kantoorinrichting met volledig vernieuwde uitstraling

Door een nauwe samenwerking tussen adviseur, interieurarchitect en klant is een nieuw kantoor ontstaan met de nadruk op originaliteit, kwaliteit en akoestiek

Over dit project

Bij de realisatie van deze kantoorinrichting werd er nauw samengewerkt tussen onze adviseur, onze interieurarchitecte, het uitvoerende team en de klant. Ons team heeft de klant begeleid in de volledige inrichting van dit kantoor. Onze interieurarchitect is gestart met het uitwerken van een interessante indeling voor dit kantoor, daarnaast wou de klant een volledige nieuwe uitstraling voor haar kantoor. We begeleiden de klant dan steeds in het volledige proces om een resultaat te krijgen dat volledig binnen zijn/haar verwachtingen valt. Zowel in kleur-, materiaal-, en productkeuze, als in space planning.

Het resultaat was een nieuwe optimale werkomgeving, waar zowel klanten als werknemers zich welkom voelen. Door de nodige akoestische materialen te gebruiken, werd een nieuw ruimte gecreëerd waar het veel aangenamer was om in te werken, zonder storende elementen.

Dit kantoor heeft een volledig nieuwe uitstraling gekregen en is een voorbeeld van hoe we een storende werksfeer kunnen omzetten in een optimale kantoorinrichting… Een optimale werkomgeving en een sfeervolle ruimte, daar gaan we voor.

De collecties die gekozen werden zijn een combinatie van maatwerk, Fantoni meubilair, Sedus bureaustoelen, Inclass bezoekersstoelen en Hay barkrukken.

error: Content is protected !!