Ergonomie

Voor meubilair van slechte kwaliteit betaalt je lichaam de prijs uiteindelijk. Je werknemers zitten vaak urenlang per dag. Als je zo lang een ongezonde zithouding aanneemt, krijg je na verloop van tijd negatieve gevolgen. Die kun je voorkomen door extra aandacht te schenken aan ergonomie. Burovorm+ helpt je te verzekeren dat de werkplek van je personeel perfect is afgesteld op hun lichaam en het werk dat ze doen. Een werkervaring die fysiek aangenaam is, draagt bij tot het werkgeluk op lange termijn.

Hou je personeel happy & healthy

Gelukkig is er een oplossing. Kleine aanpassingen aan het meubilair en het aanleren van bepaalde (zit)gewoontes vormen de basis voor een comfortabele en productieve werkplek. Samen met onze ergonoom stellen we alles af op de individuele behoeftes van je medewerkers. Een kwaliteitsvolle ergonomische bureaustoel vormt de basis, maar we kijken ook verder dan dat. Is er beweging in de ruimte? Welke invloed heeft het licht, de akoestiek, de temperatuur? We zetten die elementen in zodat ze optimaal ingezet worden in functie van het welzijn van je werknemers.

Dat is vaak een proces van proberen en trial-and-error. Daarom komen we nog eens terug voor een evaluatie, en zijn we paraat bij bijkomende vragen en bedenkingen. Ergonomisch meubilair heeft veel snufjes, wij willen dat je deze ten volle benut. Ook bieden wij ergonomietrainingen. Aandacht voor ergonomie? Da’s bouwen aan werkgeluk.  

Daarom gaan wij dat stapje verder bij het waken over het werkcomfort van je werknemers. Office design met voldoende aandacht voor ergonomie bevordert niet alleen de fysieke gezondheid van je werknemers, maar bijgevolg ook hun arbeidsethos. Samen met onze ergonoom wordt iedere stoel perfect afgestemd op een correcte, comfortabele zithouding. We demonstreren de verschillende afstelmogelijkheden, knopjes en snufjes met plezier. Wij werken enkel met merken die hun kwaliteit en dienst reeds goed bewezen hebben. Desondanks evalueren we je ervaringen enkele weken later – met eventueel een ergonomietraining erbovenop.

error: Content is protected !!