Ontvangstmeubilair

Jouw inkomhal en het ontvangstmeubilair daarin zetten je de toon voor jouw bedrijf. Wil je stijlvolle eerste indruk maken die strookt met je onderneming? Een moderne ontvangstbalie, prominent zitmeubilair voor in je wachtruimte of een opvallend meubelstuk in je inkomhal: wij ontwerpen en bouwen een ruimte die niet alleen functioneel en esthetisch is, maar ook volledig past in je ruimte en je bedrijf. Iedereen die binnenkomt voelt zich meteen welkom in jouw aangename omgeving.

 

Speciaal meubilair voor je receptie, inkomhal, wachtruimte of lobby nodig? Burovorm+ brengt je visie tot leven. 

Ontvangstmeubilair op maat gemaakt, met oog voor functionaliteit

Wanneer standaardmeubilair niet voldoet, bouwen we het voor je op maat. Dat doen we met onze ‘customer first’ aanpak: we verplaatsen ons in de gebruiker. Daarbij zijn ook elementen zoals verlichting en afwerking belangrijk. Je ontvangst-, wacht- of bedrijfsruimte is in de eerste plaats functioneel, wij zoeken wat nodig is om aan je behoeften te voldoen. Comfortabel meubilair nodig dat onderhoudsvriendelijk is en bovendien bij de sfeer je bedrijf past? Geen probleem. 

Ons maatwerkatelier

Wat maakt ons ontvangstmeubilair uniek? Onze toegewijde
vakwerkers starten van 0, zonder vooraf gedefinieerde modules die je moet samenstellen of vaste maten. In ons maatwerkatelier worden jouw ontvangstbalies, zitmeubels, vitrinekasten, kapstokken, brochurehouders, sofa’s… volledig vervaardigd met jouw ruimte en noden voor ogen. We combineren jaren ervaring met geavanceerde machines en gereedschap. Kortom, ons team krijgt het voor je klaar.

error: Content is protected !!