Zitten en werken

Een kantoorruimte ontworpen door Burovorm+ is even mooi als functioneel. Wij bieden kwalitatieve, duurzame en bovenal ergonomische oplossingen, zorgvuldig gekozen in functie het welzijn van je personeel. Want wij vormen je werkplaats rond de noden van de gebruikers ervan. Ieder lichaam is uniek, net als iedere zithouding. Door te investeren in kwalitatief meubilair, hou je de rug, nek, polsen, ogen – het lichaam van je werknemers – gezond. Een investering die loont – eentje die je zo optimaal mogelijk wilt gebruiken.

Ergonomisch meubilair: dat voél je

Bovenop gezonde ergonomie, zorgen wij dat je
meubilair perfect in je ruimte past. Wij zoeken naar de meest optimale plaatsing in de omgeving, alsook welk meubilair er ten goede komt om het werkgeluk te verhogen. Een aangename ruimte heeft daar een grote bijdrage toe. De inrichting van vergader- of loungeruimtes, ontvangstbalies, bureauopstellingen, speciaal akoestisch meubilair… Laten we kijken wat jouw bedrijf kan gebruiken.

Interesse in zitstabureaus, of goed uitgeruste ergonomische
bureaustoelen? Je personeel – en hun lichaam – zal je danken. Dat kan overigens ook thuis: ook je thuiswerkers verdienen dat comfort. Daarom bieden we ook homeoffice-meubilair op maat

error: Content is protected !!