Atelier

Omdat ieder bedrijf uniek is, gaan we bij Burovorm+ voor de inrichting van je kantoor volop voor personalisatie. Want ‘niet standaard’ is bij ons de standaard! Ons maatwerk-atelier biedt ons de mogelijkheid om creatief aan de slag te gaan onder leiding van een architect of onze eigen vakmensen. Aan jou de keuze.

In onze projecten creëren we een gezonde mix van maatwerk en standaardoplossingen. Zo kunnen we binnen elk budget een gepersonaliseerde oplossing bieden.

Over ons atelier

Burovorm+ zorgt ervoor dat jouw meubels passen bij de inrichting van je kantoor. Niet alleen qua afmetingen, maar ook qua materialen en kleuren. Op basis van onze jarenlange ervaring ontwerpen en maken we in ons atelier houten maatwerkmeubels voor werkplekken en directiekantoren. Kom gerust langs voor je kantoor, consultatieruimte, kabinet, thuiskantoor of zelfs voor je keuken of dressing op maat.

Ook particulieren kunnen bij Burovorm+ terecht voor maatwerk.

Kastafmetingen voor een niet-standaard keuken zijn bij ons eerder regel dan uitzondering. Jouw thuiskantoor op maat, je dressing of leefkeuken: kom gerust langs om jouw project te bespreken.

error: Content is protected !!