Meubilair op maat

De mogelijkheden op vlak van meubilair gaan veel verder dan wat je ziet in catalogi. Bij Burovorm+ maken we meubelstukken op maat, voor particulieren en bedrijven. Heb je een idee, een concept dat je tot leven wil brengen? Op zoek naar een partner die jouw werknemers blij maakt met ultiem maatwerk? Wij zijn er met een persoonlijke oplossing die werknemers gezond en gelukkig maakt. Ontworpen en vervaardigd met vakkennis en speciale aandacht voor kwaliteit, functionaliteit en detail.

Geef je kantoor een eigen touch met een meubelstuk op maat

Burovorm+ maakt meubelstukken op maat van je unieke noden en ruimte. Dat gaat van kasten en ander opslagmeubilair tot zitmeubilair, keukens, bedden, balies, bureaus… The sky is the limit. De rode draad voor ons is kwaliteit en functionaliteit, met de gebruiker centraal. Daarbij kijken we naar het totaalplaatje, waarbij elk detail moet voldoen aan wat jij wenst en nodig hebt. Onze persoonlijke aanpak verzekert ons dat we in elk aspect voldoen aan je verwachtingen.

Meubels uit ons maatwerkatelier

Onze professionals in het atelier leveren ultiem maatwerk. Jij bepaalt de stijl, afmetingen, materialen en afwerking. Ons meubilair op maat brengt jouw smaak, levensstijl en noden tot leven. De combinatie van onze ruime ervaring en vakkenis met het gebruik van innovatieve technieken en machines, verzekeren je van het beste resultaat: happy people op de werkplek gegarandeerd.

error: Content is protected !!