Maatkasten

De perfecte kast vinden die helemaal voldoet aan je noden op vlak van kwaliteit, functionaliteit en smaak: het kan een uitdaging zijn. Als je kiest voor maatwerk, hoef je op geen enkel van die facetten in te leveren. Burovorm+ ontwerpt en installeert zo’n maatkasten die perfect passen in de unieke afmetingen, hoeken en bogen van de ruimte. Zo breng je rust in je ruimte, daar word je blij van.

Van een kast gepuzzeld in dat gekke hoekje in je ruimte, tot volledig ingerichte dressings: voor ons is geen vraag te gek. Volledig toegespitst op jouw noden, de functie die je kast moet invullen en je levensstijl. Wij specialiseren in maatwerk voor zowel particuliere als commerciële projecten, steevast met blije gezinnen en bedrijven als resultaat.

Designing happiness met kasten op maat

We beginnen met een één-op-één consultatie en plaatsbezoek. Belangrijk? Je esthetische voorkeur enerzijds: kleur, afwerking, afmeting en stijl. Ook kijken we naar de functie die het meubelstuk moet vervullen. Wat moet het doen, waarvoor wordt het gebruikt, door wie, en met welke intensiteit? Heb je speciale verlichting nodig? Een voorkeur voor bepaalde materialen, topbladen? Wil je dempers voor de kastdeuren? Jij vraagt, wij maken. Wat jou blij maakt. Er is een scala van mogelijkheden. Als het technisch mogelijk is, fabriceren we het voor je. Bij het ontwerp staan we je graag bij met relevant professioneel advies.  

Ontworpen voor jou, vervaardigd door ons

Wat maakt onze maatkasten zo speciaal? Onze toegewijde vakwerkers starten van 0, zonder vooraf gedefinieerde modules die je moet samenstellen of vaste maten. In ons maatwerkatelier wordt jouw maatkast volledig vervaardigd voor jouw ruimte. Jaren ervaring gecombineerd met geavanceerde machines en gereedschap, ons team krijgt het voor je klaar.

error: Content is protected !!