Keukens

Of die nu in een bedrijf staat, of bij je thuis: de keuken is vaak het centrale punt van een gebouw. Wij ontwerpen en bouwen droomkeukens zonder compromissen, 100% op maat. Zowel esthetisch als functioneel op-en-top afgestemd op de gebruikers en hun noden, en niet andersom.

Toon ons je ruimte, vertel ons wat je graag ziet en welke functionaliteiten je nodig hebt om er compleet te kunnen genieten. We vertrekken van 0, kiezen elk element speciaal voor jou en bouwen jouw droomkeuken of de coffee corner waar je werknemers verder werkgeluk ontplooien.

Kies je een standaardkeuken of maatwerk?

Een doordacht ontworpen keuken op maat gaat levenslang mee. Niet alleen omdat hij volledig jouw smaak is, maar ook omdat we hem praktisch en functioneel toespitsen op het specifieke gebruik ervan. Zo geniet optimaal, voor zo lang mogelijk. Daarbovenop verwennen we je met topkwaliteit. We gebruiken de ruimte optimaal zodat je er alles uithaalt. Elke centimeter telt.
Een functionele ruimte als een keuken, hoort ontworpen te worden met het nodige inlevingsvermogen. Onze ontwerpers hebben dat. We helpen je voor te stellen wat jij nodig hebt in je de ruimte waar jij gelukkig van wordt. We vragen je waar je dingen zou opbergen, welke apparaten je nodig hebt, waar ze moeten staan… 

Jij droomt, wij bouwen

Onze designers laten je vooraf al eens proeven van het ontwerp, met een virtueel prototype. Daarna gaan onze getalenteerde vakwerkers aan de slag. Wij proberen zoveel mogelijk eenheid te creëren in je keuken. Dat doen we bijvoorbeeld door je apparaten in te bouwen, en ook specialiseren we in solid surface materialen. Zo geniet je van naadloze overgangen tussen meubelstukken, werkbladen en de gootsteen.

error: Content is protected !!