Conceptontwerp / spaceplanning

Ben je benieuwd naar het volle potentieel van je bedrijfsruimte? Wij laten je het graag ervaren met ons conceptontwerp. We laten je de gebundelde krachten van onze expertises – meubilair en de plaatsing ervan, ergonomie, licht en akoestiek – voelen. Dat krijgt vorm in een space plan. Een 2D- en 3D-video geeft je een overtuigend beeld van hoe jij het werkgeluk kan bevorderen met het interieur van je kantoor.

Een plan dat even uniek is als jouw bedrijf

Space planning is essentieel voor al onze ontwerpen en concepten. Het is de visuele weergave van de lay-out van je kantoor. Elke keuze die we maken is onderbouwd, en moet bijdragen tot het welzijn op de werkvloer. Waar zitten de capaciteiten van de ruimte? Wat hebben de werknemers nodig om hun taken te (beter) vervullen? Hoe zorgen we dat ze aangenaam, productief en gezond kunnen werken? Met andere woorden: wij geven je de handvaten om je ruimte zo optimaal mogelijk te benutten.

Ieder bedrijf is uniek, alsook het personeel dat er werkt. Benieuwd hoe jij kan inspelen op de unieke noden van jouw onderneming met behulp van interieurvormgeving? De experts van Burovorm+ zetten hun tanden in jouw uitdaging, en vertalen het in een helder plan. Een interieurconcept waar jij zelf, of met hulp van Burovorm+, mee aan de slag kunt.

error: Content is protected !!