Design to build

Gebruik jij het volle potentieel van je kantoorruimte? Investeren in je werkruimte is investeren in de toekomst van je bedrijf. Burovorm+ weet dat elk bedrijf uniek is. Wanneer we jouw kantoor inrichten, werken we een totaalconcept op maat uit dat bijdraagt aan het werkgeluk in jouw bedrijf. Ontdek hier alles over onze design-to-buildformule.

Je kantoor inrichten?

Onze experts luisteren eerst naar jouw noden en behoeften op de werkvloer. We voelen, analyseren, meten en laten vooral de ruimte van je werkplek spreken. We brengen ook de pijnpunten en problemen van je kantoorruimte in kaart. Deze informatie gebruiken we voor ons eerste gepersonaliseerde ontwerp, waarbij we aandacht besteden aan space planning, meubilair, ergonomie, licht, verluchting en akoestiek.

Vervolgens stellen we ons eerste ontwerp aan je voor. Om ervoor te zorgen dat je de sfeer van jouw nieuwe kantoorruimte kan beleven, werken we met 2D- en 3D-video’s, moodboards en stalen. Overtuigd? Dan starten we met de realisatie van jouw project waarbij Burovorm+ jouw enige aanspreekpunt is.

Ons eigen atelier zorgt ervoor dat we ver kunnen gaan wat maatwerk betreft. Maar ‘Op maat’ betekent voor ons ook ‘in lijn met jouw budget’.

error: Content is protected !!