Van ontwerp naar realiteit bij Prebeco

Prebeco kwam bij Burovorm+ met de vraag hun nieuw aangekochte pand in te richten als kantoorruimte in een zo efficiënt mogelijke opstelling zonder het comfort van de werknemer uit het oog te verliezen. Uiteindelijk omvat de ruimte 10 zit-sta werkplekken en 6 akoestische werkplekken en werd het een mooie combinatie tussen maatwerk en meubilair uit bestaande meubelcollecties.

Over dit project

Elke werknemer beschikt over een elektrisch zit-sta bureau, persoonlijke opslagruimte, monitorarm om de twee computerschermen te dragen en een akoestisch tussenscherm voor de privacy en de geluidsdemping. Daarnaast zijn er in de ruimte nog vier akoestische M-frames opgehangen met afbeeldingen die Prebeco zelf heeft uitgekozen. Deze M-frames dempen het geluid en zorgen daarnaast voor een leuk en persoonlijk accent in de ruimte.

De lamellenwand met het logo van Prebeco werd ook volledig op maat uitgewerkt en voorzien van akoestisch dempend materiaal.
 
Materialen en kleuren werden in samenspraak met de klant gekozen en weergegeven op een 3D-beeld ter visualisatie.

Aangezien het pand een voormalig woonhuis was, moesten er heel wat werken uitgevoerd worden die een strakke timing volgden. Burovorm+ was daarvan het laatste deeltje vooraleer het nieuwe kantoor in werking kon treden.

error: Content is protected !!