Nieuwe kantoorinrichting voor Accuria

Burovorm+ kreeg de eer om de nieuwbouw van Accuria Sint-Niklaas volledig te voorzien van kantoormeubilair. Onze interieurarchitecten gingen aan de slag en maakten een ontwerp voor zowel het gelijkvloers, de eerste en tweede verdieping, managerskantoren en vergaderzalen.

Over dit project

Iedere werknemer beschikt over een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau, een verticale kast voor persoonlijke dossiers en een gemeenschappelijke lage schuifdeurkast. Deze lage schuifdeurskast verbindt de bureau eilanden op een leuke atypische manier en kan als extra legvlak gebruikt worden. Tussen de burelen werden akoestische schermen geplaatst en iedere werknemer kan gebruik maken van een monitorarm om zijn 2 computerschermen op de juiste hoogte te bevestigen. Op deze manier gaat er geen nuttige oppervlakte op het bureaublad verloren. Last but not least: alle werknemers zitten op een ergonomische bureaustoel van Sedus.

Wie even geconcentreerd wil werken, kan zich terugtrekken in een van de stiltebureaus. Met hun volledig rode uitvoering vormen ze een leuke eyecatcher in de werkruimte.

Ook de managerskantoren en de vergaderruimtes werden helemaal ingericht door Burovorm+. Hier werd dezelfde stijl doorgetrokken als in de rest van het kantoor met hier en daar andere accenten. In iedere ruimte zijn kasten op maat ontworpen.

In het trainingslokaal werd gekozen voor klaptafels in dezelfde decor als het meubilair. De stoelen zijn comfortabel en stapelbaar. Door te werken met klaptafels en stapelbare stoelen kan heel snel en makkelijk een nieuwe opstelling bekomen worden.

error: Content is protected !!