De inrichting van een studentenrestaurant in Thomas More Hogeschool

Begin 2020 ontving Burovorm+ maar liefst 2 aanvragen van Thomas More Hogeschool. Of we de inrichting van het studentenrestaurant en de ontspanningsruimte voor studenten onder handen wilden nemen? Graag! Beide projecten werden op maat ontworpen, uitvoerig besproken en in verschillende fases uitgevoerd en afgewerkt. Net op tijd voor de start van het nieuwe academiejaar.

Over dit project

De oorspronkelijke ruimtes waren erg verouderd en gaven een donkere, ongezellige indruk. Tijdens de eerste fase van de werken, kregen de ruimtes daarom alvast een nodige opfrissing: herschilderen, de volledige vernieuwing van de bestaande verlichting en het aanpassen van de elektriciteit in functie van het nieuwe ontwerp. Hierdoor werd de ruimte volledig opgelicht en meteen ook aangenamer om te vertoeven.

Voor de inrichting van het studentenrestaurant hebben we de eentonigheid doorbroken door er een gezellige ontmoetingsruimte van te maken, waar plaats is om te studeren, te eten en samen te werken. Tussen de bestaande pilaren creëerden we hoge studieplekken. We behielden de bestaande houten stoelen en combineerden ze met nieuwe zetels, zitbanken en hoge tafels met barkrukken.

De kleuren en materialen zorgen voor een tijdloos resultaat. Door de integratie van hangplanten en plantenbakken worden de ruimtes nóg gezelliger. Beide ontwerpen hebben hun eigen karakter, maar passen bij de eigenheid van de campus. Op naar een geslaagd jaar!

Kan jouw personeelsrestaurant, studieruimte, lounge, ontspanningsruimte of andere plek een opfrissing gebruiken? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie!

error: Content is protected !!