Nieuwe strakke kantoorinrichting met veel licht voor A&M

De 3e en 4e verdieping van het kantoor van A&M in Mechelen werden volledig verbouwd tot een nieuwe, strakke kantoorruimte met zeer veel lichtinval

Over dit project

De 3e en 4e verdieping van dit kantoor werden volledig verbouwd tot een nieuwe, strakke kantoorruimte met zeer veel lichtinval.

Elke werknemer beschikt over een elektrisch zit-sta bureau afgescheiden door akoestische tussenwandjes. De verticale kasten die tussen de bureaus geplaatst zijn, zorgen voor de nodige privacy, maar bieden ook tal van opbergmogelijkheden per werknemer. De akoestische wandjes zijn tweekleurig en uitgevoerd in de kleuren van het logo van A&M. Wanneer de werkomgeving operationeel is en de burelen zowel in zittende als staande opstelling staan, geeft dit een mooi contrast en subtiel kleuraccent.

De kastenwanden op maat in grijze olm brengen sfeer en warmte in de ruimte en bieden nog extra algemene opbergmogelijkheden. Ook de bijhorende keuken en koffiecorner op beide verdiepen werden op maat uitgewerkt in dezelfde materialen die in het kantoor gekozen werden. Zo straalt het nieuwe kantoor eenheid, warmte en luxe uit.

Het tapijt op de vloer werd gekozen vanwege zijn akoestische functie. Er werd een speels patroon ontwikkeld door te werken met twee kleuren en een looplijn te creëren doorheen de twee verdiepingen.

Het hele ontwerp werd samen met het team van Burovorm+ en de contactpersoon bij A&M tot stand gebracht. Aan de hand van 3D-beelden en plannen bleef het ontwerp geen vlakke lijntekening, maar werd het voor de klant meteen duidelijk welke sfeer en richting uitgegaan werd.

Ook interesse in kantoorinrichting op maat? Contacteer ons via 03/411.06.06

error: Content is protected !!