Kantoorinrichting Nipro Europe - Europese hoofdzetel voor Japans topbedrijf te Mechelen

Nipro Europe, gespecialiseerd in de productie en verkoop van medische en farmaceutische producten, koos in 2017 voor Burovorm+ als partner voor de inrichting van hun nieuwe Europese hoofdkantoor te Mechelen.

Over dit project

In uitgebreid overleg met de klant en hun vaste architect, werd een unieke uitstraling aan hun nieuwe kantoorinrichting gegeven. Aan de beslissingen over de space planning, collecties, producten, kleuren en materialen ging een heel proces vooraf, vooraleer er definitieve keuzes werden gemaakt.

De nieuwe kantoorgebouwen kregen een mondiale uitstraling door samen te werken met merken zoals Fantoni, Häg/Flokk, Vepa, Hay en Inclass. Zowel landschapskantoren, individuele burelen, executive kantoren en meeting rooms werden ingedeeld over de verdiepingen.

Er werd gekozen voor design in kwalitatieve materialen en neutrale kleuren in combinatie met warme, aangename tinten. Hierdoor kreeg ook het onthaal, de lounge en het restaurant met vip gedeelte een stijlvolle maar gezellige uitstraling.

Naast een nieuwbouw voor hun Europese vestiging werd ook een trainingscentrum, IMEP genoemd, door ons ingericht. Ons ergonomisch meubilair is perfect geschikt voor gebruik in onderzoek- en opleidingsruimtes.

De realisatie van dit project begin 2018 werd van A tot Z gecoördineerd en opgevolgd door één van onze interieurarchitecten, waardoor de klant een persoonlijke service kreeg. Naast een vaste contactpersoon kon de klant ook rekenen op een snelle levering, vlotte montage en afwerking door ons montageteam.

error: Content is protected !!