Inrichting gemeentelijke magazijnen Ranst

Burovorm+ won de aanbesteding voor de inrichting van de nieuwe gemeentelijke magazijnen voor de gemeente Ranst. Zowel de ontvangstruimte, vergaderzalen, lunchruimte en kantoren werden onder handen genomen. Het totaalplaatje is een mooie combinatie van meubilair uit onze vaste collecties alsook maatwerk uit eigen atelier volledig naar wens van de gemeente Ranst.

Over dit project

De inrichting van de nieuwe gebouwen voor de gemeente Ranst werd door Burovorm+ in een duidelijk totaalconcept gegoten. Ergonomisch, functioneel en kwalitatief meubilair met eiken accenten werd gecombineerd met soft seating en accenten in warm groene tinten.

De balie, op maat gemaakt in ons eigen atelier, verwelkomt meteen de bezoeker en leidt hem naar een van de volgende ruimtes. De vergaderzaal werd voorzien van mobiel meubilair zodat zowel kleine als grote vergaderopstellingen snel en makkelijk geconfigureerd kunnen worden. De akoestische schermen op wielen vormen hier een extra hulpmiddel om snel afgebakende zones te creëren.

Ook ergonomie is een belangrijk onderdeel van dit totaalontwerp. Zo neemt iedere werknemer plaats aan een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau en beschikken zij over een ergonomische bureaustoel van Häg.

De akoestiek in deze ruimtes werd zowel op een functionele als esthetische manier aangepakt door met geprinte fotodoeken te werken die in het totaalconcept passen. Daarnaast heeft elke werknemer een eigen akoestisch scherm en werden de kastruggen van de vrijstaande kasten ook met een akoestisch materiaal bekleed.

error: Content is protected !!