Burovorm+ draagt bij aan de kantoorinrichting en een nieuw balie concept voor ISS

ISS pakt uit met een nieuw receptieconcept: de virtuele receptionist. Dit systeem helpt bezoekers te ontvangen wanneer de werkelijke receptionist met andere zaken bezig is.
Burovorm+ zorgde voor het receptiemeubel in samenwerking met Teleportel die de techniek verzorgde.

Over dit project

Een op maat gemaakte balie werd ontworpen waarin het scherm en de hele techniek achter de virtuele receptionist in weggewerkt werkt. De bezoeker krijgt bij het binnenkomen de kans om naar een algemene receptiebalie te gaan waarin Burovorm+ het logo van ISS prominent laat uitkomen. Indien de receptionist aan deze balie afwezig is, kan de bezoeker zich wenden tot de virtuele receptionist. Het meubel voor de virtuele receptionist werd uitgewerkt met voldoende ruimte voor het scherm en de hele techniek. Er werd ook ruimte gecreëerd om een kleine printer en tablet te installeren zodat de bezoeker alles voorhanden heeft.
Beide balies werden afgewerkt met LED strips om het geheel nog wat meer uitstraling te geven.

Om de receptie volledig af te werken werd een lamellenwand geïnstalleerd tegen de achterwand van de ruimte. Deze wand is op maat gemaakt en heeft enkele dwarsliggers waarop leuke decoratie staat. De warme houtkleur geeft een mooi contrast met de witte hoogglans balies.

Meer info + een filmpje over de virtuele receptionist en de nieuwe receptie van ISS vind je hier

Daarnaast werd ook de loungeruimte ingericht door Burovorm+. Het concept van de lamellenwand werd ook hier doorgetrokken zodat beide ruimtes een mooie connectie krijgen. Verder werd er een ontspannen sfeer gecreëerd door de Mags zetels van Hay. De pendelende lampen aan het plafond maken het geheel speels.

error: Content is protected !!