Inrichting nieuwe gemeentehuis in Laarne

Onze klant liet eerst een raming maken (om een idee te krijgen van wat mogelijk was met hun budget) om daaropvolgend een aanbesteding uit te schrijven.

Na het ontwerp en de offerte te hebben gefinetuned met hun wensen, werd uiteindelijk voor Burovorm+ gekozen als partner om het nieuwe dienstverleningsconcept in te richten voor de Gemeente Laarne.

Over dit project

De focus in dit project lag op het concept en de aanpassing van de wachtzone, onthaalbalie, themabalies en spreekruimtes.

De 3-delige onthaalbalie werd trapsgewijs opgebouwd met de nodige scheidingspanelen en afscherming met planten om geen inkijk achter de balies te hebben en vertrouwelijke informatie te beschermen.

De themabalies kregen akoestische tussenwandjes en de apparatuur werd weggewerkt onder een uitklapbaar paneel, waardoor er een clean desk effect is en dit geen storende factor was op het moment dat de balies gesloten zijn.

De spreekruimtes werden voorzien van hoogakoestische glazen wanden in samenwerking met onze partner Yalta.

De kleur roze was sterk aanwezig in het gemeentehuis. I.p.v. de kasten te vervangen, schilderen of te wrappenn lieten we ze deel uitmaken van het nieuwe concept en kregen de kasten gouden handgrepen, plint en paslat, wat ook terugkomt in hun nieuwe huisstijl en logo.

De verlichting werd vernieuwd naar duurzame LED panelen in samenwerking met partner Sellux.

De wachtzone werd voorzien van een fotoprint met een prachtig beeld uit de gemeente.

Dit concept werd voor 80% voorzien van eigen geproduceerd maatwerk meubilair, aangevuld met los meubilair geproduceerd door onze vaste partners.

error: Content is protected !!