Kantoorinrichting

Wil je een werkplek waar je werknemers graag vertoeven, geïnspireerd worden en hun talenten optimaal kunnen inzetten? Bij Burovorm+ zorgen we dat jouw werknemers fluitend naar hun werk komen door een optimale kantoorinrichting.

Dankzij slimme kantoorinrichting ontwerpt Burovorm+ een werkplek op maat van jouw bedrijf. Onder het motto ‘shaping happiness’, besteden we daarbij heel wat aandacht aan het werkgeluk van jouw werknemers. Bij Burovorm+ kies je voor een werkomgeving die wérkt voor jou.

Hoe gaan we te werk?

Burovorm+ biedt het totaalplaatje: van advies tot concept, ontwerp en installatie. Multinationals, KMO’s, vrije beroepen, particuliere thuiskantoren,… ieder bedrijf is uniek. In onze projecten creëren we een gezonde mix van maatwerk uit eigen maatwerkatelier en standaardoplossingen. Zo bieden we binnen elk budget een gepersonaliseerde oplossing.

1. Analyse

Jouw bedrijf is de inspiratie voor ons ontwerp. Onze experts luisteren eerst naar de noden en behoeften op de werkvloer. We brengen ook je problemen en pijnpunten in kaart.

2. Eerste ontwerp

De input uit onze analyse vertalen we naar een slim interieurconcept op maat van jouw bedrijf. Hierbij besteden we aandacht aan de keuze of creatie van meubilair, en het slimme gebruik van de ruimte met space planning, ergonomie, licht, lucht en akoestiek.

3. Virtuele tour

Het eerste ontwerp stellen we graag aan je voor met een 2D- en 3D-visualisatie, moodboards en stalen. Zo maak je een virtuele tour door je eigen toekomstige kantoor en kan je de sfeer al proeven. Overtuigd? Dan starten we met de realisatie van jouw project.

4. Design-and-build

Burovorm+ is je partner voor het hele proces. Met slechts één aanspreekpunt voor al je vragen hoef jij je nergens zorgen over te maken. Wij volgen de werf nauwgezet op en vertrouwen steeds op onze in-house experts en de bewezen diensten van onze betrouwbare partners.

5. Support

Het resultaat? Een totaalconcept op maat van jouw bedrijf dat optimaal bijdraagt aan het werkgeluk bij jou op kantoor. Happy people, daar doen we het voor.

Let's start shaping happiness

Wil jij ook je kantoorruimte onder handen nemen? Droom je van een werkplek waar het werkgeluk centraal staat? Vul hieronder dan je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ons team van adviseurs, interieurarchitecten, projectvoorbereiders, planners, schrijnwerkers en eigen monteurs staat voor je klaar om creatief aan de slag te gaan.

error: Content is protected !!