Proef de sfeer van je nieuwe kantoor in deze 3D-wandeling

Plannen om je kantoor (her)in te richten?

Top! Bij Burovorm+ helpen we je om met slimme interieurinrichting happiness op de werkvloer te creëren of te versterken.

Onze expertise bestaat er dan ook uit je ruimte te ontwerpen in functie van je bedrijf en je team, zodat het volle potentieel naar boven komt.

Dat zo’n make-over spannend is, begrijpen we bij Burovorm+ maar al te goed. Daarom proberen we dat proces zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Daarom fijn voor jou: 

Een 3D-wandeling door je nieuw kantoor

Euh wat? Wel, ons eerste voorstel voor jouw kantoorinrichting krijg jij gepresenteerd in een 3D-video. Nog voor goedkeuring van offerte!

Zo proef jij vooraf al een keertje visueel van de sfeer die wij kunnen creëren in jouw kantoor. Het uitzicht vanop je eigen bureaustoel bewonderen? De ruimte bekijken vanuit iedere hoek? Het effect van gebruikte materialen, stoffen, de lichtinval?

Je ervaart het gedetailleerd in deze virtuele rondleiding. Want bij Burovorm+ bewijzen we onze expertise graag alvorens we beginnen.

Nieuwsgierig naar een virtuele wandeling door jouw toekomstig kantoor?

En zet een stap naar de (her)inrichting van je kantoor. Op naar Shaping happiness!

Meer zien over ons continu streven naar happiness op de werkvloer?

Bekijk dit filmpje:

Ook eerst visualiseren voor je investeert?

Op naar een werkplek waarin geluk overheerst

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat de omgeving waarin we ons bevinden een grote impact heeft op onze stemming en productiviteit. Wanneer je bedenkt dat de werkvloer er eentje is waar medewerkers meer dan 8 uur per dag vertoeven, is het niet gek om te investeren in elementen die de ruimte happier and healthier maken.

Ons doel bij Burovorm+ is een ruimte te creëren die bijdraagt tot het geluk en comfort van wie er vertoeft. Het design van je werkplek heeft een grote invloed op het werkgeluk en de productiviteit van het team. De ruimte moet functioneel zijn, maar ook aangenaam. Een plek waar mensen gemiddeld zo’n 50% van hun daguren doorbrengen, die mag wel wat extra aandacht krijgen. En daarbovenop moet de ruimte een reflectie zijn van het bedrijf en hoe het werkt.

video maken

Benieuwd naar het verborgen potentieel van je kantoorruimte?

Laat een ontwerp maken door Burovorm+ en voel de sfeer in een virtuele rondleiding (3D-video).

Laatste nieuws

Schrijf je in

Ontvang interessante tips & tricks voor meer geluk op de werkvloer

error: Content is protected !!