Totaalinrichting

Van A tot Z...

Burovorm neemt de volledige inrichting van uw totaalproject voor haar rekening. Ons team van interieurarchitecten en adviseurs begeleidt u van ontwerp t/m uitvoering. Onze adviseurs komen langs voor een verkennend gesprek en maken een analyse van de wensen en behoeften van uw bedrijf. Onze ontwerpers tekenen een concept uit en richten uw kantoor in. Zij begeleiden u in het volledige renovatie- en/of inrichtingsproces. Als geregistreerd aannemer nemen wij alle werken op ons zoals schilderwerken, vloerbekleding, gyprocwerken, (mobiele) systeemwanden, verlichting en elektriciteit, zonnewering, systeemplafonds, klimaatplafonds, akoestische oplossingen, los- en vast meubilair, maatwerk, etc ... Zowel het meubilair en als de volledige afwerking van het gebouw wordt door ons verzorgd.

vergaderruimte met quaranta vergadertafel en about a chair vergaderstoelenvergaderruimte met quaranta tafel, about a chair vergaderstoelen en glazen wandeninrichting bankkantoor met vinyl vloer en glazen wanden

Burovorm zorgt ook voor de volledige coördinatie van uw project. Tijdens de uitvoering wordt u door ons begeleidt. Omdat uw tijd kostbaar is begeleiden wij het volledige proces voor u van A tot Z. Van ontwerp tot uitvoering. Alles wordt correct opgesteld in een samenwerkingsovereenkomst. Of het nu gaat om grote of kleine opdrachten, binnen een afgesproken termijn en budget leveren wij een compleet nieuwe kantoor infrastructuur op.

Uw ideale kantoor

Door middel van een inplantingsplan en 3-D visualisaties tonen wij uw toekomstige kantooromgeving. Daarbij zijn ergonomie, comfort, uitstraling en budget belangrijk.

Klik hier voor een ontwerp

Referenties

Laat u overtuigen door enkele van onze realisaties

Klik hier voor meer referenties