Renovaties

Uw huidige kantoororganisatie eens onder de loop nemen?

Een volledig of gedeeltelijk renovatie van uw kantoor is mogelijk. Door onze ervaring in het herinrichten en verbouwen van bestaande kantoren, is Burovorm de perfecte partner voor uw renovaties!

totale kantoorinrichting notaris onthaaltotale kantoorinrichting notaris landschapskantoortotale kantoorrenovatie notaris landschapskantoor

Als ontwerpbureau en aannemer zoekt Burovorm naar de beste oplossing om uw kantoor een nieuwe uitstraling te geven!

Na uw kantoorinrichting ontworpen te hebben, gaat ons team van interieurarchitecten voor u op zoek naar de geschikte afwerking voor uw kantoor. Samen met de interieurarchitect kiest u de gewenste materialen die passen binnen uw budget en concept. Zo creëren we een afgewerkt kantoor, waar het aangenaam werken is.

Heeft u een nieuwbouw kantoor of een te renoveren kantoor? Beide opties zijn mogelijk bij Burovorm. Wij kunnen alle werken op ons nemen vanaf casco oplevering.

Onze specialisatie ligt in vloerbekleding (tapijt,vinyl,...), scheidingswanden(systeemwanden, glazen wanden, mobiele wanden), systeemplafonds, maatwerk, zonnewering, verlichting, akoestiek oplossingen en schilderwerken.

Daarnaast krijgt u professioneel advies over o.a. het nieuwe werken, het inrichtingsconcept place 2.5 en een GRATIS kostenraming van de nieuwe inrichting en afwerking van uw kantoor.

Uw ideale kantoor

Door middel van een inplantingsplan en 3-D visualisaties tonen wij uw toekomstige kantooromgeving. Daarbij zijn ergonomie, comfort, uitstraling en budget belangrijk.

Klik hier voor een ontwerp

Referenties

Laat u overtuigen door enkele van onze realisaties

Klik hier voor meer referenties