Promoties

Ontdek hier de promoties van BuroVorm.

Promotie van de maand: Sedo bureaustoel

Bent u op zoek naar nieuwe bureaustoelen of zijn uw bestaande bureaustoelen aan vervanging toe? Naar aanleiding van de lancering van de nieuwe Se:do bureaustoel van Sedus op Orgatec. Biedt Burovorm zijn klanten deze bureaustoel aan tegen een tijdelijk verminderde prijs bij afname van minimum 10 stuks*.

sedo nieuwe bureaustoel sedussedo bureaustoel sedus orgatecsedo actie bureaustoel sedus burovormsedo detail stoel sedus burovorm

De Se:do voldoet aan de hoge flexibiliteit eisen van kantoormeubilair. Tot de bijzonderheden van se:do behoren de gemakkelijk instelbare ergonomische functies, die ook bij wisselende gebruikers steeds een gezond zitcomfort mogelijk maken. In de standaarduitvoering beschikt se:do al over een qua vorm op het lichaam afgestemde zitkom en een in hoogte verstelbare rugleuning met grote openingshoek, die in iedere positie prettige ondersteuning biedt. Daaraan draagt ook de similar mechaniek bij, dat ervoor zorgt dat de zitting en leuning altijd synchroon ten opzichte van het lichaam bewegen. Tal van andere instelmogelijkheden maken de ergonomische eigenschappen compleet en zorgen voor een ontspannen zitgevoel – ook bij een hoger lichaamsgewicht. Daarnaast blijft de Se:do samen met alle andere Sedus bureaustoelen, een kwalitatief en duurzaam product. De se:do productvormgeving is gericht op recycling, ecologisch geteste materialen, een productie die hulpbronnen ontziet en energiebewust is en permanente kwaliteitstests. U kan de Se:do stoel tijdelijk in zijn standaarduitvoering met netrug en in stofgroep 9 aankopen aan de netto 399euro/ excl. BTW per stuk/ vanaf 10 stuks. (Normale verkoopprijs vanaf 539euro) Stof en extra opties te kiezen naar keuze. Maak gebruik van deze actie en contacteer ons of kom langs in onze showroom om de stof en opties te kiezen. *Actie geldig tot 15/12/2016.

Contacteer ons voor meer informatie

Collecties

We hebben een jarenlange samenwerking met mooie en betaalbare meubelcollecties waarbij naast esthetiek ook ecologie en ergonomie een belangrijke insteek is.

Beta landschapskantoor TecnoFramework bench FantoniQuaranta 5 bench FantoniHub Fantoni

Wij werken o.a. samen met Abstracta, Allermuir/Senator, Buzzispace, Cascando, Dynamobel, Emmegi, Fantoni, Gubi, Hay, Hag, Inclass, Interstuhl, Magis, Markant, Martex, Maxdesign, Herman Miller, Kartell, Kristalia, Lammhults, Lega, Narbutas, Palau, Pedrali, Punt, Offecct, Rexite, Sedus, Swan, Sixinch, Swedese, Vepa, Viccarbe, Walter Knoll, Werner Works, etc ... Naast meubilair bieden wij ook merken van stoffen, verlichting en tapijt aan, waaronder o.a. Armstrong, Camira, Dark, Ege, &Costa, Forbo, Gabriel, Interface, Kvadrat, Lano, Lightyears, Marset, Multiline, Nimbus, Rotaliana, Sylvannia, Vescom etc ... Hieronder vind u een selectie van onze meest gebruikte collecties

Contacteer ons voor meer informatie