Zonnewering

Houd het hoofd koel...

Warmte en verblinding zijn twee factoren die zeer storend kunnen zijn in een kantooromgeving. Dit is op te lossen door het plaatsen van een degelijke zonnewering. Zonnewering zal hiernaast ook de akoestiek van een ruimte verbeteren of als een visuele scheiding dienen. Naast het functionele, heeft zonnewering ook een esthetische rol. Het verzacht de ruimte en zorgt voor een aangename sfeer door harde ramen aan te kleden of indien nodig weg te werken.

duogordijn copapaneelgordijn diazverticale lamellen pvc diaz

Er zijn vele oplossingen zoals rolgordijnen, vouwgordijnen, overgordijnen, shutters, jaloeziën, plisségordijnen, etc...Verschillende rolgordijnstoffen, zoals screendoek, filteren de binnenkomende lichtstralen dusdanig dat ze perfect gebruikt kunnen worden tegen spiegelreflectie in beeldschermen.Ook beeldschermgeschikte plissédoeken of geperforeerde lammelen dringen de hinderlijke reflectie van daglicht op het beeldscherm terug, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor kantooruimtes.

Voor elk probleem biedt burovorm een oplossing zonnewering op maat: volgens uw smaak, de grootte van uw huis, bedrijf en uw budget.