Onze klantenservice

Wie ruimtes verandert, verandert mensen...

In onze werkwijze staan service, kwaliteit en de wensen van onze klanten centraal. Voor ons is elke klant en elk project uniek. Wij passen ons dan ook aan naar uw wensen. Onze service is op uw maat gemaakt!

Wij werken steeds met Europese merken die in West Europa gefabriceerd worden. Op deze manier kunnen wij onze klanten een uitstekende service, garantie en nalevergarantie aanbieden. Al onze producten voldoen aan de geldende Europese normen. Alle certificaten zijn beschikbaar.

In het verlengde van ons ecologisch standpunt sorteren we al het afval per soort na het uitpakken van de goederen en voeren dit af naar sorteercentra. Daarnaast kiezen we zo veel mogelijk voor partners die belang hechten aan ecologie. Wij kiezen waar mogelijk voor gerecycleerde en recycleerbare producten om de duurzaamheid van onze producten in de verf te zetten.

Onze service start van onze eerste ontmoeting tot lang na de levering en oplevering van uw meubilair of totaalproject. Klantenbinding is uiterest belangrijk voor ons. Of het nu gaat om een enkele bureaustoel of een totaalproject van A tot Z, elke klant is belangrijk voor ons. Wij werken onze projecten af tot in detail. Wij geven graagadvies, maken een interieurontwerp (dat ook effectief realiseerbaar is), en leveren en realiseren uw project zoals u in gedachte had.

Ons team staat altijd voor u klaar! Aarzel niet om ons te contacteren!