Welkom bij BuroVorm!

Bent u op zoek naar nieuw meubilair, een ontwerp of volledig nieuwe inrichting voor uw kantoor? Wij helpen u graag verder, rekening houdend met uw budget!

BuroVorm is al meer dan 50 jaar actief in de inrichting en afwerking van nieuwe of te renoveren kantorenDit voor KMO's, multinationals, vrije beroepen en particuliere thuiskantoren.

We vertrekken van uw wensen, maken een ontwerp en gaan op zoek naar het meubilair dat bij uw behoeften past. We hebben een jarenlange samenwerking met mooie en betaalbare meubelcollecties waarbij naast esthetiek ook ecologie en ergonomie een belangrijke insteek zijn.
BuroVorm ontwerpt concepten en staat nadien in voor de vlekkeloze uitvoering ervan.

Met onze jaren ervaring in projectinrichting zijn wij uw ideale partner voor uw nieuwe kantoorinrichting. Zowel bij vragen voor een totaalpakket meubilair, als een individueel meubelstuk kan u bij ons terecht, ook als particuliere klant. Deze collecties zijn ook in onze showroom terug te vinden.

Onze thuisbasis is Brasschaat van waaruit we werken voor gans Vlaanderen en Brussel.

Wij maken er een eer van om onze klanten optimaal te adviseren bij de inrichting van hun kantoor-, ontvangst- en vergaderruimte. Een uitnodigende en motiverende werkomgeving ontwerpen voor onze klant : daar gaan we voor!

Onze realisaties

bedrijfrevisorkantoor door burovormbedrijfrevisorkantoor door burovormbedrijfrevisorkantoor door burovormbedrijfrevisorkantoor door burovormbedrijfrevisorkantoor door burovormbedrijfrevisorkantoor door burovorm

Collecties

Quaranta 5 bench Fantoni

Op zoek naar het ideale meubilair voor uw kantoorinrichting? Neem een kijkje bij onze meubelcollecties